Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesinin 2016-2017 Eğitim Ögretim Yılı Açılışı ve Oryantasyon Haftasının Başlaması

Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesinin 2016-2017 Eğitim-Ögretim Yılı Açılışıaynı zamanda ‘Oryantasyon Haftası’nın başlangıcı olarak planlandı.

Açılış konuşmasında Sn. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Belma Akşit aydınlık günler vurgusu yaptı. Sn. Dekanımız Prof. Dr. Esra Küsdül Sağlam Fakültemizin akteditasyon sürecinde kat ettiği yolu ve iyi hekimlik vurgusu ile konuşmasını tamamladı. Ardından, Tıp Eğitimi Anabilim Dalından Sn. Yrd. Doç. Dr. David T. Thomas Fakültemizi bu sene kazanan ögrencilerle birlikte bizlerin de dahil olduğu ve "Socrative Uygulaması" ile interaktif katılımın arttırıldığı kaynaşma ve oryantasyon sürecini başlattı. Fakültemiz adına Mutlu, Umutlu ve Gururluyuz.

Tıp Eğitimi Anabilim Dalı

Prof. Dr. Esra Sağlam, A.D.Başkanı (Dekan)

Doç.Dr. Ender Levent (Dekan Yardımcısı)

Doç.Dr. Şevki Şahin   (Dekan Yardımcısı)